Retail More

De retailmarkt is een zeer dynamische markt die sterk onderhevig is aan nieuwe hypes en tendensen. Het is dan ook van cruciaal belang dat u als onderneming competitief sterk staat en u ongebreideld kan inspelen op de laatste nieuwe ontwikkelingen in de markt.

Om dit te kunnen verwezenlijken is het belangrijk dat uw diverse bedrijfsprocessen efficiënt en gestroomlijnd verlopen. Een duidelijke visie op bedrijfsondersteuning is vaak onontbeerlijk om een volgende stap te zetten als organisatie.

Wilt u meer informatie over onze oplossingen? Vraag dan direct een gratis adviesgesprek aan of bel ons via +31 (0)30 687 47 39

Uw Retail Uitdagingen

Met technologie die specifiek voor uw type bedrijf ontwikkeld is, genereren wij antwoorden op de belangrijkste vragen voor uw bedrijfsvoering, zodat u werkelijk creatief kunt blijven. Creatief als reactie op inzichtelijk gemaakte commerciële kansen.

ERP

U heeft nood aan een flexibel en volledig geïntegreerd backoffice systeem dat uw processen automatiseert en stroomlijnt?

Retail

Optimale herbevoorrading? Ondersteuning van uw omnichannel strategie? Inzet van een loyalty App?

Managementinformatie

Loopt het verzamelen van informatie traag binnen uw organisatie en bent u afhankelijk van anderen om informatie te verkrijgen?

Onze Retail oplossingen

TCOG biedt tal van gespecialiseerde en bewezen retailoplossingen die een duidelijke meerwaarde kunnen bieden aan uw bedrijf en die concreet leiden tot een beter rendement en meer winst.

Retail ERP

Fashion ERP

De bedrijfsmanagement oplossing van Microsoft brengt zakelijke applicaties, gegevens en documenten op unieke wijze samen.

LS Retail

LS Retail

Complexe integraties behoren met LS Retail, deze totaal geïntegreerde retail oplossing, tot het verleden.

WMS

WMS

TCOG biedt diverse WMS oplossingen die ontwikkeld zijn als toevoeging op de standaard magazijnfunctionaliteit van LS Retail.

Glorious customers

Fun
Fun

“Dankzij Microsoft Dynamics NAV en TCOG hebben we vandaag meer betrouwbare voorraadgegevens en een beter voorraadbeheer. “

 

 

Bart De Beuker
IT Director Fun

 

BEKIJK DEZE CASE

Safti
Safti

“In principe zitten we met dit systeem voor jaren goed. “

 

 

 

 

Trui Lagae
Voormalig CFO Safti

 

BEKIJK DEZE CASE

Noukie's
Noukie's

“Doordat TCOG veel ervaring heeft in Retail Fashion ontstaat er een uitwisseling van kennis en informatie.”

 

 

 

Gaëtane De Bruyn
CFO Noukie’s

 

BEKIJK DEZE CASE

Gratis Demo Aanvragen

Naast alle informatie op onze website, willen wij u ook een vrijblijvende demo aanbieden.
Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact op of vraag uw gratis demo aan via onderstaande knoppen!