Online & Offline Sales

Het belang van e-commerce is de afgelopen jaren sterk gestegen. Producten verkopen via het internet brengt nieuwe opportunity’s met zich mee. Klanten kunnen op ieder tijdstip bij u terecht om uw productassortiment te bekijken en een bestelling te plaatsen. De klant wordt uitgebreid en kosteloos geïnformeerd en geïnspireerd. Daarnaast zijn zaken als ‘click & collect’ inmiddels standaard geworden.

Het is van belang u te onderscheiden van uw concurrenten. Wij helpen u hierbij met behulp van de inzet van onze kennis en een van onze oplossingen!

B2C

Onze B2C-shop beschikt over alle tools om de online verkoop te stimuleren en een optimale winkelervaring mogelijk te maken.

BEKIJK DEZE OPLOSSING

PIM

Slechte datakwaliteit kan leiden tot inefficiënte processen en onnauwkeurige analyses. Het PIM-systeem van TCOG biedt uitkomst!

BEKIJK DEZE OPLOSSING

Channel Manager

Met de Channel Manager van TCOG, wordt het vervangen, uitrollen of aansluiten bij nieuwe digitale platformen een stuk eenvoudiger.

BEKIJK DEZE OPLOSSING

Kiosk

Een kiosk in uw winkel of showroom kan meer aandacht voor uw assortiment generen en biedt tevens uitkomst als extra verkooppunt.

BEKIJK DEZE OPLOSSING

Gratis Demo Aanvragen

Naast alle informatie op onze website, willen wij u ook een vrijblijvende demo aanbieden.
Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact op of vraag uw gratis demo aan via onderstaande knoppen!