WMS

PickIT

Met slimme magazijnscanning kunnen uw ontvangst- en uitleverprocessen veel gemakkelijker en efficiënter verlopen, is uw voorraadinformatie actueel en wordt uw magazijn inzichtelijk met managementrapportages.

Picken, printen, verzenden

Bij het gebruik van PickIT magazijnscanning krijgt de magazijnmedewerker de pickorder binnen op zijn draadloze WiFi scanner. Terwijl de magazijnlocatie van de artikelen wordt weergegeven, loopt de magazijnmedewerker de efficiëntste route en pakt de dozen al in tijdens het picken van de artikelen. Bij het picken van het laatste artikel van de order, wordt de afgehandelde pickbon/order geboekt in het backoffice systeem voor verdere administratieve verwerking en worden de pakbon en het verzendlabel geprint. De order is direct klaar voor verzending.

Extra voordelen zijn de automatische voorraadtelling en -correcties en de management rapportages die laten zien wie welke picks heeft gedaan en welke aantallen er zijn verwerkt. Een enorme efficiëntieslag die ieder fashionbedrijf met een magazijn veel tijd, kosten en zelfs FTE’s bespaart. Bovendien is PickIT te koppelen aan ieder ERP systeem.

Wat klanten zeggen

Arjan van Rijn, Logistiek planner bij New Fashion Kids: “We hebben de keuze voor PickIT gemaakt omdat we voorzagen dat we daarmee aanmerkelijk efficiënter, sneller en nauwkeuriger zouden kunnen werken. En we hebben gelijk gekregen: de magazijnmedewerkers van Twinlife doen – naast hun werk voor Twinlife – nu ook de volledige magazijnwerkzaamheden voor de 3 merken van New Fashion Kids. Door PickIT hebben we al een behoorlijke kostenbesparing kunnen realiseren. Het gebruik van scanners levert tijdwinst op, waardoor het ook niet nodig was om extra personeel in te zetten.”

Dick Hauber, Eigenaar van Netraco Garments: ”Bij de eerste kennismaking met itSuitsFashion werd gelijk duidelijk dat dit pakket heel veel mogelijkheden biedt. Al tijdens de eerste maanden van gebruik bleek het enorm goed aan te sluiten op onze dagelijkse werkzaamheden. Zo zijn wij overgegaan op een compleet geautomatiseerd logistiek proces. Hierdoor zijn verschillen tussen de voorraad van het systeem en de daadwerkelijke voorraad tot een minimum beperkt.”

Meer weten?

Wilt u meer weten? Ons sales team helpt u graag verder. Laat uw contactgegevens achter en wij behandelen uw vraag zo spoedig mogelijk.

NEEM CONTACT OP

Gratis Demo Aanvragen

Naast alle informatie op onze website, willen wij u ook een vrijblijvende demo aanbieden.
Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact op of vraag uw gratis demo aan via onderstaande knoppen!